martes, 26 de abril de 2011

Entrena't a llegir

A continuació us presentaré un programa molt interessant i molt entretingut perquè els nens practiquin la lectura d'una manera més lúdica. Aquest és un recurs que el podeu trobar dins el portal de l'edu365, dins l'apartat de llengua catalana.

És un programa que va destinat als tres cicles: inicial, mitjà i superior, ja que té tres nivells de dificultat, depenent del cicle o nivell en la lectura que ens trobem podem escollir-ne un o un altre.

Dins de cada nivell trobem sis temes diferents i dins de cada tema trobem un seguit d'activitats diverses que ens permeten anar-nos introduint en la lectura i la seva pràctica. A mesura que anàvem avançant en les activitats el nivell d'esforç és més elevat, ja que cada vegada estem obligats a llegir més.

Crec que és un gran recurs per utliltzar com a complement de la lectura de llibres, ja que ens permet anar introduint en el món de la lectura a aquells alumnes que no els agrada o no els desperta cap interès i d'aquesta manera jugant van possant en pràctica la lectura.

Anàlisis del programa: Pauta d'avaluació

No hay comentarios:

Publicar un comentario