martes, 26 de abril de 2011

Mitjans de transport

Com en una altre ocasió us presento una activitat del Jclic, ja que crec que hi ha activitats del Jclic molt interessants que ens són molt útils per repassar alguns conceptes treballats a l'aula. Aquesta vegada us presento un Jclic que ens permet treballar diferents conceptes en anglès, concretament jo he escollit el tema dels mitjans de transport. Per tant, penso que pot anar dirigit als alumnes de cicle mitjà.

Aquesta és una activitat que es pot utilitzar com a eina de revisió o reforç, perquè els alumnes acabin d'interioritzar el concepte explicat a classe. Crec que ens pot ser molt útil com a eina d'ajuda, suport, no com a única eina per explicar i comprendre el concepte.

Consisteix en fer un seguit d'activitats diverses, com poden ser: relacionar, escriure, ordenar, fer sopes de lletres... totes elles ens permeten treballar el mateix, els mijtans de transport.




A continuació us adjunto l'anàlisi del programa: Mitjans de transport

1 comentario:

  1. El Jclic és un molt bon programa però depèn molt de com l'utilitzem. Evidentment, cal utilitzar-lo com a reforç o ampliació i no com a única explicació.

    ResponderEliminar